Зміст та адміністративно-правове забезпечення фізичних (природних) прав і свобод громадян, засуджених до позбавлення волі в Україні - Почанська, О. С.; Pochanska, O. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3953-8660 (Право.ua. - 2018. - № 1. - С. 53-60, 2018)
Розглянуто основні наукові підходи до визначення змісту, особливостей та класифікації природних прав людини. Визначено основні фізичні (природні) права і свободи громадян, засуджених до позбавлення волі в Україні, розглянуто їх зміст та особливості реалізації. Проаналізовано сучасний стан адміністративно-правового забезпечення прав і свобод громадян, засуджених до позбавлення волі в Україні.

The main scientific approaches to understanding and classification of the natural human rights and freedoms are considered. The main natural human rights and freedoms of the persons condemned to imprisonment in Ukraine are defined, and their content and specificity of realization are described. Analyzes of the contemporary situation of administrative-legal ensuring of natural human rights and freedoms of persons condemned to imprisonment in Ukraine were prepared.

Рассмотрены основные подходы к определению содержания, специфики и классификации естественных прав человека. Выделены основные естественные (физические) права и свободы, граждан, осуждённых к лишению свободы в Украине, охарактеризованы их содержание и особенности реализации. Дан анализ современного состояния административно-правового обеспечения прав граждан, осуждённых к лишению свободы в Украине.
Почанська О. С. Зміст та адміністративно-правове забезпечення фізичних (природних) прав і свобод громадян, засуджених до позбавлення волі в Україні / Почанська Олена Сергіївна // Право.ua. - 2018. - № 1. - С. 53-60.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; права и свободы лица; естественные права; пенитенциарная система; осуждённые к лишению свободы; административно-правовое обеспечение; rights and freedoms of man and citizen; natural human rights; penitentiary system; condemned to imprisonment; administrative and legal ensuring; права та свободи особи; природні права; пенітенціарна система; засуджені до позбавлення волі; адміністративно-правове забезпечення