Модернізація інформаційно-телекомунікаційної системи «Інформаційний портал Національної поліції України» - Бортник, С. М.; Bortnik, S. M.; ResearcherID: AAB-6020-2020; Serhii Bortnyk (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2020 р.). – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 22-24, 2020)
Наведено шляхи удосконалення інформаційно-телекомунікаційної системи «Інформаційний портал Національної поліції України».

Ways to improve the information and telecommunication system "Information Portal of the National Police of Ukraine" are given.

Приведены пути совершенствования информационно-телекоммуникационной системы «Информационный портал Национальной полиции Украины».
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Інформаційний портал Національної поліції України; Информационный портал Национальной полиции Украины; Information portal of the National Police of Ukraine; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; інформаційно-телекомунікаційні системи; информационно-телекоммуникационные системы; information and telecommunication systems