Проблема визначення суб‘єктів громадської думки щодо Органів внутрішніх справ - Мальцев, В. В.; Maltsev, V. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 24. - С. 287-292, 2003)
Наголошено, що необхідною умовою прийняття рішень, заснованих на даних досліджень громадської думки, є врахування специфіки її суб’єктів. Зазначено, що основними суб‘єктами громадської думки щодо органів внутрішніх справ на цей час є соціальні групи та соціальні спільноти масового походження, які відрізняються характером та змістом суджень. Отмечено, что необходимым условием принятия решений, основанных на данных исследований общественного мнения, является учет специфики ее субъектов. Отмечено, что основными субъектами общественного мнения в отношении органов внутренних дел в настоящее время являются социальные группы и социальные сообщества массового происхождения, которые отличаются характером и содержанием суждений. It is noted that a necessary condition for making decisions based on data from public opinion research is to take into account the specifics of its subjects. It is noted that the main subjects of public opinion regarding internal affairs bodies at present are social groups and social communities of mass origin, which differ in the nature and content of their judgments.
Мальцев, В. В. Проблема визначення суб‘єктів громадської думки щодо Органів внутрішніх справ / В. В. Мальцев // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 24. - С. 287-292
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб‘єкти громадської думки; субъекты общественного мнения; subjects of public opinion; громадська думка; общественное мнение; public opinion; соціальні групи; социальные группы; social groups; соціальні спільноти масового походження; социальные сообщества массового происхождения; social communities of mass origin