Деякі питання діагностики конфліктів в правоохоронній діяльності органів внутрішніх справ - Небрат, О. О.; Nebrat, O. O.; Небрат, Е. А.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2038-1467 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. – Вип. 19. - С. 321-327, 2002)
Зазначено, що радикальне реформування українського суспільства носить універсальний і широкомасштабний характер і торкається практично всіх сфер життя суспільства: господарсько-економічної, соціальної, суспільно-політичної, духовно-культурної. Економічна і політична криза, що супроводжує цю перебудову, призвела до різкого посилення дії в суспільстві конфліктогенних факторів. За таких умов досить актуальною стала проблема управління соціальними конфліктами взагалі і організаційними зокрема. Отмечено, что радикальное реформирование украинского общества носит универсальный и широкомасштабный характер и касается практически всех сфер жизни общества: хозяйственно-экономической, социальной, общественно-политической, духовно-культурной. Экономический и политический кризис, сопровождающий эту перестройку, привела к резкому усилению действия в обществе конфликтогенных факторов. При таких условиях весьма актуальной стала проблема управления социальными конфликтами вообще и организационными частности. It is noted that the radical reform of Ukrainian society is universal and widespread and applies to almost all spheres of society: economic, social, socio-political, spiritual and cultural. The economic and political crisis accompanying this restructuring has led to a sharp increase in the action of conflictogenic factors in society. Under such conditions, the problem of managing social conflicts in general and organizational particulars has become very urgent.
Небрат, О. О. Деякі питання діагностики конфліктів в правоохоронній діяльності органів внутрішніх справ / О. О. Небрат // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. – Вип. 19. - С. 321-327
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; конфліктогенні фактори; конфликтогенные факторы; conflict factors; управління конфліктами; управление конфликтами; conflict management; діяльність підрозділів органів внутрішніх справ; деятельность подразделений органов внутренних дел; activities of units of the internal affairs bodies; конфлікти в діяльності ОВС; конфликты в деятельности ОВД; conflicts in the activities of the ATS; діагностика конфлікту; диагностика конфликта; conflict diagnosis