Способи надання психологічної допомоги людям, які опинилися у зоні ведення бойових дій - Тюріна, В. О.; Tyurina, V. O.; Прокодянчик, С. С.; Prokodianchyk, S. S. (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 222-225, 2023)
Розглянуто деякі прояви посттравматичного стресового розладу та прийоми надання першої допомоги при ньому.

Some manifestations of post-traumatic stress disorder and first aid methods for it are considered.

Рассмотрены некоторые проявления посттравматического стрессового расстройства и приемы оказания первой помощи при нем.
Keywords: психологія; Україна; війна; психологічна допомога; бойові дії; посттравматичний стресовий розлад; war; psychological help; post-traumatic stress disorder; война; психологическая помощь; посттравматическое стрессовое расстройство