Шляхи доведення нормативно-правових актів до відома населення: деякі аспекти теоретичного характеру - Василенко, В. М.; Vasylenko, V. M.; Viktor Vasylenko (Актуальні проблеми правотворчості в Україні : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 29 листоп. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 12-15, 2024)
Розглянуто шляхи доведення нормативно-правових актів України до відома населення.

Ways of bringing the regulatory legal acts of Ukraine to the attention of the population are considered.

Рассмотрены пути доведения нормативно-правовых актов Украины до сведения населения.
Keywords: Україна; держава і право; правотворча діяльність; нормативно-правові акти; доведення до відома населення; Ukraine; state and law; regulatory and legal acts; informing the public