Особливості проведення допиту неповнолітніх у кримінальних провадженнях щодо воєнних злочинів (згвалтувань) - Хань, О. О.; Khan, O. O.; Смітюх, Б. О.; Smitiukh, B. O.; Хань Олександр (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 412-413, 2022)
Пропонується винести на розгляд проблеми з якими стикається слідчий, прокурор допитуючи неповнолітні особу, яка постраждала від воєнних злочинів, а саме від зґвалтування. Зазначене питання є актуальним на даний час в Україні, особливо на тимчасово окупованих територіях нашої держави.

It is proposed to consider the problems faced by the investigator, the prosecutor when interrogating a minor victim of war crimes, namely rape. The mentioned issue is currently relevant in Ukraine, especially in the temporarily occupied territories of our state.

Предлагается вынести на рассмотрение проблемы с которыми сталкивается следователь, прокурор допрашивая несовершеннолетнее лицо, пострадавшее от военных преступлений, а именно от изнасилования. Указанный вопрос актуален в настоящее время в Украине, особенно на временно оккупированных территориях нашего государства.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; допит неповнолітніх; неповнолітні; кримінальне провадження; розслідування воєнних злочинів; розслідування згвалтувань; згвалтування; допрос несовершеннолетних; несовершеннолетние; interrogation of minors; minors; уголовное производство; criminal proceedings; investigation of war crimes; расследование военных преступлений; расследование изнасилований; rape investigation