Проблема нестачі практичних навичок роботи з ЄРДР - Гринченко, Є. М.; Демидов, З. Г.; Demydov, Z. H.; https://orcid.org/0000-0003-2821-8047; Колмик, О. О.; Kolmyk, O. O.; https://orcid.org/0000-0003-0401-9588 (Використання сучасних інформаційних технологій в діяльності Національної поліції України, 2019)
Проблема нестачі практичних навичок роботи з ЄРДР The problem of lack of practical skills in working with ERDF
Гринченко, Є. М. Проблема нестачі практичних навичок роботи з ЄРДР / Гринченко Є. М, Демидов З. Г., Колмик О. О. // Використання сучасних інформаційних технологій в діяльності Національної поліції України : Матеріали Всеукр. наук.-практ. семінару (м. Дніпро, 28 листоп. 2019 р.) / МВС України, Дніпропетр. держ. ун-т внутр. справ, Каф. економ. та інформ. безпеки. - Дніпро, 2019. – С.
Keywords: ЄРДР