Структура договору про надання послуг мобільного зв’язку та відповідальність за цим договором - Капустян, Н. М.; Kapustian, N. M. (Право і безпека. - 2012. - № 4 (46). - С. 276-281, 2012)
Розкрито поняття телекомунікації, структура договору про надання послуг мобільного зв'язку та відповідальність сторін за таким договором. Проаналізовано положення нормативно-правових актів з данного питання. Розглянуто судову практику.

The concept of telecommunications, the structure of the contract for providing mobile services and responsibilities of the parties are revealed, the positions of normative and legal acts on the subject are analyzed, judicial practice is considered.

Раскрыты понятие телекоммуникации, структура договора о предоставлении услуг мобильной связи и ответственность сторон по такому договору. Проанализированы положения нормативно-правовых актов по данному вопросу. Рассмотрена судебная практика.
The structure of the contract for providing mobile services and responsibilities under such contract
Структура договора о предоставлении услуг мобильной связи и ответственность по этому договору
Keywords: телекомунікації; telecommunications; телекоммуникации; договір про надання послуг мобільного зв'язку; agreement on the provision of mobile communication services; договор о предоставлении услуг мобильной связи; відповідальність; responsibility; ответственность