Працевлаштування жінок в Україні: проблеми та шляхи вдосконалення - Чорноус, О. В.; Chornous, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1475-7990 (Форум права. – 2012. – № 3. – С. 814-819, 2012)
Проведено аналіз нормативно-правових документів щодо подолання жіночого безробіття, узагальнення та оцінка статистичних даних стосовно реалізації державної політики щодо жінок з урахуванням реальних проблем гендерної нерівності на ринку праці в Україні.

Legal documents concerning negotiation of women unemployment, generalization and appraisal of statistical data in relation to the implementation of the state policy regarding women in recognition of real gender inequality problems at the labor-market in Ukraine are carried out a review.

Проведен анализ нормативно-правовых документов по преодолению женской безработицы, обобщение и оценка статистических данных по реализации государственной политики в отношении женщин с учетом реальных проблем гендерного неравенства на рынке труда в Украине.
Women Arrangement of Labor in Ukraine: Problems and Lines of Approach to an Improvement
Трудоустройство женщин в Украине: проблемы и пути усовершенствования
Чорноус, О. В. Працевлаштування жінок в Україні: проблеми та шляхи вдосконалення [Електронний ресурс] / О. В. Чорноус // Форум права. – 2012. – № 3. – С. 814-819. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-3/12hovtsv.pdf.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; гендерна нерівність; жінка; безробіття; працевлаштування жінок; гендерное неравенство; женщина; безработица; трудоустройство женщин; gender inequality; woman; unemployment; праця жінок; труд женщин; labor of women