Принцип верховенства права: український досвід в європейському контексті - Чумак, В. В.; Chumak, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6171-2250 (Публічне управління у забезпеченні сталого розвитку країни : зб. тез наук.-практ. конф. за міжнар. участю (в межах Третьої щорічної науково-освітньої виставки "Публічне управління XXI”, приуроченої до Всесвітнього дня науки), м. Харків, 24 листоп. 2016 р. - Харків: Магістр, 2016)
Проаналізовано принцип верховенства права, проблема становлення правової державності та громадянського суспільства України у порівнянні з досвідом країн Європи.

The principle of the rule of law is analyzed.

Проанализирован принцип верховенства права.
Чумак, В. В. Принцип верховенства права: український досвід в європейському контексті [Електронний ресурс] / Чумак Володимир Валентинович // Публічне управління у забезпеченні сталого розвитку країни : зб. тез наук.-практ. конф. за міжнар. участю (в межах Третьої щорічної науково-освітньої виставки "Публічне управління XXI”, приуроченої до Всесвітнього дня науки), м. Харків, 24 листоп. 2016 р. / Харків. регіон. ін-т держ. управління Нац. акад. держ. управління при Президентові України. - Харків: Магістр, 2016. - Режим доступу: http://www.kbuapa.kharkov.ua/e-book/conf/2016-5/doc/2/12.pdf.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; принцип верховенства права; principle of the rule of law; Україна. Ukraine. Украина; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; Європа; Европа; Europe