Проблемні аспекти застосування собак-поводирів в Україні - Бахаєва, А. С.; Bakhaieva, A. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6498-2213 (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 лист. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 71-73, 2020)
Окреслені проблемні питання застосування собак-поводирів в Україні, які частково вирішують проблему пересування незрячих людей.

The problematic issues of the use of guide dogs in Ukraine, which partially solve the problem of movement of blind people, are outlined.

Указанны проблемные вопросы применения собак-поводырей в Украине, которые частично решают проблему передвижения незрячих людей.
Бахаєва, А. С. Проблемні аспекти застосування собак-поводирів в Україні / Альона Сергіївна Бахаєва // Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / НДІ публ. політики і соц. наук. - Харків, 2020. - С. 71-73.
Бахаєва, А. С. (2020). Проблемні аспекти застосування собак-поводирів в Україні. Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IV Всеукр. наук.-практ. конф. (Харків, 20 лист. 2020 р.), 71-73. вилучено із https://library.pp-ss.pro/index.php/ndippsn_20201120/article/view/bakhaieva
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; службові собаки; служебные собаки; service dogs; собаки-поводирі; собаки-поводыри; guide dogs