Кримінальна відповідальність за порушення трудових прав людини в пострадянських республіках (порівняльний аналіз) - Павліковський, В. І.; Pavlikovskyi, V. I. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 103-107, 2003)
Проаналізовано порівняння досвіду встановлення кримінальної відповідальності за посягання на трудові права людини в Україні і закордонному законодавстві, який може бути корисним для оцінки необхідності і напрямків подальшого удосконалювання відповідних норм КК України. A comparison of the experience of establishing criminal liability for encroachment on human rights in Ukraine and foreign legislation, which can be useful for assessing the need and areas for further improvement of the relevant provisions of the Criminal Code of Ukraine. Проанализировано сравнение опыта установления уголовной ответственности за посягательство на трудовые права человека в Украине и зарубежном законодательстве, который может быть полезен для оценки необходимости и направлений дальнейшего совершенствования соответствующих норм УК Украины.
Criminal liability for human rights violations in the post-Soviet republics (comparative analysis)
Уголовная ответственность за нарушение трудовых прав человека в постсоветских республиках (сравнительный анализ)
Павліковський, В. І. Кримінальна відповідальність за порушення трудових прав людини в пострадянських республіках (порівняльний аналіз) / В. І. Павліковський // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 103-107.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; пострадянські республіки; постсоветские республики; post-Soviet republics; закордонний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; кримінальна відповідальність; уголовная ответственность; criminal liability; порушення трудових прав; нарушения трудовых прав; violation of labor rights; законодавство; законодательство; legislation; порівняльний аналіз; сравнительный анализ; cоmparative analysis