Підготовка охоронців правопорядку в Харкові (1917– 2017 рр.) - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків: ХНУВС, 2017. – 340 с., 2017)
Збірник містить близько 200 наукових статей і тез доповідей учасників науково-практичної конференції за напрямками: історія підготовки правоохоронців у Харкові та в Україні; психологічні та педагогічні аспекти підготовки кадрів поліції. Особливості підготовки фахівців кібербезпеки, фахівців для органів досудового розслідування, кримінальної поліції та підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України. Розглянуто роль науки та наукової діяльності в підготовці кадрів; національно-патріотичного виховання курсантської та студентської молоді як важливий чинник підготовки кадрів для Національної поліції України.

The collection contains about 200 scientific articles and abstracts of reports by participants of the scientific and practical conference in the following areas: history of law enforcement training in Kharkiv and Ukraine; psychological and pedagogical aspects of police training. Features of training cybersecurity specialists, specialists for pre-trial investigation bodies, criminal police and preventive activity units of the National Police of Ukraine. The role of science and scientific activity in personnel training is considered; national-patriotic education of cadets and student youth as an important factor in personnel training for the National Police of Ukraine.
Збірник наукових статей і тез доповідей на науково-практичній конференції до 100-річчя підготовки охоронців правопорядку в Харкові
Keywords: Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; Юридичні науки. Правоохоронна діяльність. Law sciences. Law enforcement. Юридические науки. Правоохранительная деятельность; Історія. History. История; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; 100-річчя підготовки охоронців правопорядку в Харкові; Харківський національний університет внутрішніх справ; Харьковский национальный университет внутренних дел; Kharkiv National University of Internal Affairs; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; правоохоронна діяльність; law enforcement activity; правоохранительная деятельность; міліція; милиция; militia; підготовка кадрів; подготовка кадров; personnel training; патріотичне виховання; патриотическое воспитание; patriotic education; кібербезпека; кибербезопасность; cyber security; Харків; Харьков; Kharkiv region