Перспективи впровадження інноваційних технологій у практику розслідування кримінальних правопорушень - Гусєва, В. О.; Husieva, V. O.; Vlada Husieva (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 170-173, 2022)
Проаналізовано перспективи впровадження інноваційних технологій у практику розслідування кримінальних правопорушень.

The prospects of introducing innovative technologies into the practice of investigating criminal offenses are analyzed.

Проанализированы перспективы внедрения инновационных технологий в практику расследования уголовных правонарушений.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; впровадження інноваційних технологій; розслідування кримінальних правопорушень; расследование уголовных правонарушений; investigation of criminal offences; implementation of innovative technologies; внедрение инновационных технологий