Формування правових основ взаємодії органів правоохорони, місцевого самоврядування та Державної служби України з надзвичайних ситуацій - Клочко, А. М.; Klochko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/ 0000-0002-6898-964X; Собина, В. О.; Sobina, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6908-8037 (Вісник Національного університету цивільного захисту України. Сер.: Державне управління. – 2018. – Вип. 1(8). – С. 424-432, 2018)
У статті проведено аналіз сутності й змісту взаємодії органів правоохорони, органів місцевого самоврядування та державної служби України з надзвичайних ситуацій та встановлено найбільш дієві форми такої взаємодії з визначенням напрямів удосконалення її нормативно-правового регулювання.

The article deals with the essence and content of interaction between the bodies of the National Police, local government and the state emergency service of Ukraine, the most effective forms of such interaction have been identified, and ways of improving its regulatory and legal regulation have been proposed.

В статье проведен анализ сущности и содержания взаимодействия органов охраны порядка, органов местного самоуправления и Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям и установлено наиболее действенные формы такого взаимодействия с определением направлений совершенствования ее нормативно-правового регулирования.
Formation of legal grounds for interaction between law-enforcement agencies, local self-government and the State emergency service of Ukraine
Клочко А. М. Формування правових основ взаємодії органів правоохорони, місцевого самоврядування та Державної служби України з надзвичайних ситуацій / Клочко А. М., Собина В. О. // Вісник Національного університету цивільного захисту України. Сер.: Державне управління. – 2018. – Вип. 1(8). – С. 424-432. – DOI: 10.5281/zenodo.1240814.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; взаємодія; охорона громадської безпеки; правова регламентація; превенція правопорушень; interaction; protection of public safety; legal regulation; prevention of offenses; взаимодействие; охрана общественной безопасности; правовая регламентация; превенция правонарушений; правоохоронні органи; органи місцевого самоврядування; Державна служба України з надзвичайних ситуацій; правоохранительные органы; органы местного самоуправления; Государственная служба Украины по чрезвычайным ситуациям; law enforcement agencies; local self-government agencies; State emergency service of Ukraine