Окремі питання правового регулювання трудових відносин у Національному антикорупційному бюро України - Лукаш, С. С.; Lykash, S. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2957-8052 (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2016 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2016. – С. 122-124, 2016)
Розглянуто проблеми службово-трудових відносин, учасниками яких є працівники Національного антикорупційного бюро України, а саме питання пов’язаних з виникненням, зміною та припинення трудових правовідносин, забезпеченням соціального захисту та інших аспектів трудової діяльності його працівників.

The problems of service-labor relations, the participants of which are the employees of the National Anti-Corruption Bureau of Ukraine, namely the issues related to the emergence, change and termination of labor relations, provision of social protection and other aspects of the labor activity of its employees, are considered.

Рассмотрены проблемы служебно-трудовых отношений, участниками которых являются работники Национального антикоррупционного бюро Украины, а именно вопросы, связанные с возникновением, изменением и прекращением трудовых правоотношений, обеспечением социальной защиты и других аспектов трудовой деятельности его работников.
Лукаш, С. С. Окремі питання правового регулювання трудових відносин у Національному антикорупційному бюро України / С. С. Лукаш // Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2016 р.) / МВС України, Сум. філія Харків. нац. ун-ту внутр. справ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2016. – С. 122-124.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національне антикорупційне бюро України; National Anti-Corruption Bureau of Ukraine; Национальное антикоррупционное бюро Украины; трудові відносини; labor relations; трудовые отношения; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование