Специфіка подолання стресу у поліцейських - Гончарова, Я. І.; Honcharova, Ya. I. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 58-62, 2020)
Розглянуто комплекс копінг-стратегій, які застосовуються поліцейськими в тій чи іншій стресовій ситуації в залежності від своїх особистісних особливостей і характеру ситуації. A set of coping strategies used by police officers in a stressful situation depending on their personal characteristics and the nature of the situation is considered. Рассмотрен комплекс копинг-стратегий, применяемых полицейскими в той или иной стрессовой ситуации в зависимости от своих личностных особенностей и характера ситуации.
Гончарова, Я. І. Специфіка подолання стресу у поліцейських / Гончарова Яна Ігорівна // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 58-62.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; поліцейський; полицейский; policeman; стрес; стресс; stress; копінг-стратегії; копинг-стратегии; coping strategies