Практикум з юридичної англійської мови: судові структури : навчальний посібник - Решитько, А. Д.; Reshytko, A. D.; Анна Решитько (Суми : Ельдорадо, 2025. - 121 с., 2025)
Практикум з юридичної англійської мови: судові структури призначений для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 Право та 262 Правоохоронна діяльність, які вивчають англійську мову як засіб комунікації у правовій сфері. Практикум містить лексичні та граматичні завдання з тем: «Judicial system of Ukraine»; «Court structure of the United Kingdom»; «Court system of the United States»; «Participants of the trial»; «Types of cases and legal documents». Навчально-методичний матеріал розроблено відповідно до освітньо-професійної програми та спрямовано на формування професійної іншомовної компетентності майбутніх юристів і працівників правоохоронних органів. Посібник може бути використаний як для аудиторної роботи під керівництвом викладача, так і для самостійного навчання.

Legal English Practicum: Judicial Structures is designed for higher education students majoring in 081 Law and 262 Law Enforcement, who study English as a means of legal communication. The practicum provides lexical and grammatical tasks on the topics: “Judicial system of Ukraine”; “Court structure of the United Kingdom”; “Court system of the United States”; “Participants of the trial”; “Types of cases and legal documents”. The material is developed in accordance with the educational-professional program and aims to build professional foreign language competence of future lawyers and law enforcement officers. The manual can be used both for classroom work under the guidance of a teacher and for independent study.
Keywords: Україна; Навчальні видання. Educational editions; Educational editions; іноземна мова; судова система; судові структури; право; правоохоронна діяльність; аудиторна робота; самостійне навчання; foreign language; judicial system; court structures; law; law enforcement; classroom work; independent study