Використання квест-технологій у професійній підготовці поліцейських - Мілорадова, Н. Е.; Miloradovа, N. E.; Федоренко, О. І.; Fedorenko, O. I.; Natalia Miloradova; Федоренко Олена (Харківський національний університет внутрішніх справ: 20 років у статусі національного : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2021 р.). - Харків : ХНУВС, 2021. - С.105-108, 2021)
Авторами розглянуто особливості використання квест-технологій у професійній підготовці поліцейських на етапі фахової підготовки. Розглянуто структу поліцейського квесту та етапи його проведення. The authors consider the peculiarities of the use of quest technologies in the training of police officers at the stage of professional training. The structure of the police quest and the stages of its implementation are considered. Авторами рассмотрены особенности использования квест-технологий в профессиональной подготовке полицейских на этапе профессиональной подготовки. Рассмотрены структуры полицейского квеста и этапы его проведения
Keywords: квест-технологій; поліцейські; поліцейський квест; професійна підготовка; technology quest; police; police quest; training; квест-технологий; полицейские; полицейский квест; профессиональная подготовка.