Деякі технологічні інновації щодо протидії торгівлі людьми, які запроваджуються в Харківському національному університеті внутрішніх справ - Бандурка, О. М.; Bandurka, O. M. (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 31 трав. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 19-21, 2023)
Розкрито зміст деяких технологічних інновацій щодо протидії торгівлі людьми, які запроваджуються в Харківському національному університеті внутрішніх справ.

The content of some technological innovations in combating human trafficking introduced at the Kharkiv National University of Internal Affairs is revealed.

Раскрыто содержание некоторых технологических инноваций по противодействию торговле людьми, которые внедряются в Харьковском национальном университете внутренних дел.
Keywords: Харківський національний університет внутрішніх справ; Україна; протидія торгівлі людьми; Kharkiv National University of Internal Affairs; Харьковский национальный университет внутренних дел; Украина; Ukraine; combating human trafficking; human trafficking; торгівля людьми; противодействие торговле людьми; торговля людьми; технологічні інновації