Деякі проблемні питання використання автоматизованої дактилоскопічної інформаційної системи - Лозова, С. М.; Lozova, S. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3348-3331; Шмулій, О. С.; Shmulii, O. S. (Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 217-219., 2020)
Стаття присвячена дактилоскопічному обліку. Розглянуто програмно-технічні комплекси для дактилоскопії.

The article is devoted to dactyloscopic accounting. Software and hardware complexes for dactyloscopy are considered.

Статья посвящена дактилоскопическому учету. Рассмотрены программно-технические комплексы для дактилоскопии.
Лозова, C. М. Деякі проблемні питання використання автоматизованої дактилоскопічної інформаційної системи / Світлана Миколаївна Лозова, Ольга Сергіївна Шмулій // Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2020. – С. 217-219.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; дактилоскопічний облік; dactyloscopic accounting; дактилоскопический учет; автоматизована дактилоскопічна інформаційна система; automated dactyloscopic information system; автоматизированная дактилоскопическая информационная система; Україна. Ukraine. Украина