Страх перед злочинністю: напрямки зарубіжних досліджень - Лотохова, Д. А.; Lotokhov, D.A. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 217 - 221, 2006)
Аналізуються основні напрямки, за якими досліджувалася тема страху перед злочинністю у США та Європі у 60-ті роки ХХ ст. у рамках емпіричних кримінологічних досліджень. Пропонується проведення загальнонаціональних віктимологічних досліджень цієї теми на вітчизняному грунті. Анализируются основные направления, по которым исследовалась тема страха перед преступностью в США и Европе в 60-е годы ХХ в. в рамках эмпирических криминологических исследований. Предлагается проведение общенациональных виктимологических исследований этой темы на отечественной почве. The basic directions, which explored the topic of fear of crime in the USA and Europe in the 1960s, are analyzed. as part of empirical criminological research. It is proposed to conduct national victimological research on this topic on the national soil.
Лотохова, Д. А. Страх перед злочинністю: напрямки зарубіжних досліджень / Д. А. Лотохова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 217 - 221
Keywords: злочинність; преступность; страх; страх; страх перед злочинністю; страх перед преступностью; віктимологічні дослідження; виктимологические исследования; криминологические исследования; кримінологічні дослідження