Шляхи покращення системи професійної підготовки правоохоронців до дій в екстремальних умовах - ХНУВС; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків: ХНУВС, 2015. – 168 с., 2015)
У збірнику знайшли відображення наукові розробки науково-педагогічних працівників, ад’юнктів, здобувачів Харківського національного університету внутрішніх справ та інших юридичних вузів України, присвячені розкриттю проблем, що існують в системі професійної підготовки правоохоронців під час дій в екстремальних умовах.

Scientific considerations of scientific and teaching employees, junior scientific assistants, degree seeking applicants of Kharkiv National University of Internal Affairs and other legal high educational institutions of Ukraine, devoted to settlement of issues existing in the system of training law enforcement officers in the course of actions in extreme conditions are represented in the collection.

В сборнике нашли отражение научные разработки научно-педагогических работников, адъюнктов, соискателей Харьковского национального университета внутренних дел и других юридических вузов Украина, посвященные раскрытию проблем, существующих в системе профессиональной подготовки правоохранителей во время действий в экстремальных условиях.
зб. матеріалів міжнародної наук.-практ. конф.
Шляхи покращення системи професійної підготовки правоохоронців до дій в екстремальних умовах : зб. матеріалів міжнародної наук.-практ. конф. (м. Харків, 18 груд. 2015 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2015. – 168 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; правоохоронні органи; правоохранительные органы; екстремальні умови; экстремальные условия