Організаційна структура органів міліції УРСР у повоєнні роки - Галкін, Д. В.; Halkin, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7247-1037 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 53-59, 2018)
Досліджено розвиток організаційної структури й основні напрямки діяльності органів міліції в період з 1945 по 1953 рр. Наголошено, що вони відповідали вимогам часу та інтересам суспільства, сприяли забезпеченню порядку і громадської безпеки в Україні.

The development of the organizational structure and the main directions of activity of the militia bodies in the period from 1945 to 1953 were studied. It was emphasized that they met the requirements of the time and the interests of society, contributed to ensuring order and public safety in Ukraine.

Исследовано развитие организационной структуры и основные направления деятельности органов милиции в период с 1945 по 1953 гг. Отмечено, что они отвечали требованиям времени и интересам общества, способствовали обеспечению порядка и общественной безопасности в Украине.
Галкін, Д. В. Організаційна структура органів міліції УРСР у повоєнні роки / Дмитро Вікторович Галкін // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 53-59.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; міліція; militia; милиция; повоєнний період; post-war period; послевоенный период; організаційна структура; organizational structure; организационная структура; історичний аспект; historical aspect; исторический аспект