Пропозиції Харківського національного університету внутрішніх справ до порядку проходження стажування науково-педагогічними працівниками ВНЗ МВС, які мають спеціальні звання поліції, у практичних підрозділах НПУ та НДЕКЦ відповідно до напрямів підготовки кадрів - Безпалова, О. І.; Bezpalova, O. I.; Джафарова, О. В.; Dzhafarova, O. V.; Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; Джафарова Олена В'ячеславівна; Сергій Шатрава (Законодавче забезпечення правоохоронної діяльності : навч. посіб. – Харків : Стильна типографія, 2017. – С. 621-624, 2017)
Надано пропозиції до порядку проходження стажування науково-педагогічними працівниками вищих навчальних закладів МВС, які мають спеціальні звання поліції, у практичних підрозділах Національної поліції України та Державних науково-дослідних експертно-криміналістичних центрах.

Proposals were submitted for the procedure of internships by scientific and pedagogical employees of higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs who have special police ranks in the practical units of the National Police of Ukraine and the State Research Forensic Centers.

Даны предложения к порядку прохождения стажировки научно-педагогическими работниками высших учебных заведений МВД, которые имеют специальные звания полиции, в практических подразделениях Национальной полиции Украины и Государственных научно-исследовательских экспертно-криминалистических центрах.
Методичні рекомендації
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; наукові пропозиції; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; Державні науково-дослідні експертно-криміналістичні центри; Государственные научно-исследовательские экспертно-криминалистические центры; State research forensic centers; підготовка кадрів; подготовка кадров; training; стажування; internship; стажировка; науково-педагогічні працівники; научно-педагогические работники; scientific and pedagogical workers; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine