Правові засади забезпечення прав людини правоохоронними органами за вчинення «мобінгу» – крок до імплементації європейських норм в адміністративне законодавство України - Казанчук, І. Д.; Kazanchuk, I. D.; Казанчук Ірина Дмитрівна (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 116-118, 2019)
Проаналізовано законопроект № 10118 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії мобінгу». Запропановано подальші необхідні засоби, які дозволять державі послідовно проводити політику із забезпечення права на повагу до честі й гідності особи.

Draft law No. 10118 "On Amendments to Some Legislative Acts of Ukraine on Combating Mobbing" was analyzed. Further necessary means are proposed, which will allow the state to consistently pursue a policy of ensuring the right to respect for the honor and dignity of a person.

Проанализирован законопроект № 10118 «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины по противодействию мобингу». Предложены дальнейшие необходимые меры, которые позволят государству последовательно проводить политику по обеспечению права на уважение к чести и достоинства личности.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; мобінг; mobbing; мобинг; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; цькування у трудових правовідносинах; harassment in labor relations; травля в трудовых правоотношениях