Трансформація функцій держави та ії вплив функціонування органів внутрішніх справ України - Кріцак, І. В.; Kritsak, I. V.; Іван Кріцак (Право і безпека. - 2009. - №4 (31). - С. 24-29., 2009)
Досліджено закономірності трансформації функцій сучасної держави в умовах формування постіндустріального суспільства, що призводить до переорієнтації функціональної спрямованості органів внутрішніх справ України та сприяє їх перетворенню на державну структуру надання правоохоронних послуг населенню. Исследованы закономерности трансформации функций современного государства в условиях формирования постиндустриального общества, что приводит к переориентации функциональной направленности органов внутренних дел Украины и способствует их превращению в государственную структуру предоставления правоохранительных услуг населению. Regularity of modern state functions’ transformation in the conditions of post-industrial society formation that leads to reorientation of functional direction of internal affairs agencies of Ukraine and favors their transformation into state structure of providing law enforcement services to public is researched.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; трансформація державних послуг; transforming of public services; трансформация государственных услуг; державна послуга; public service; государственная услуга