Основні етапи становлення і розвитку процедур з питань громадянства - Лазарєв, В. В.; Lazariev, V. V.; Лазарєв Віктор Вікторович (Право і суспільство. - 2015. - № 2. - С. 171-177., 2015)
У статті досліджується проблематика розвитку основних етапів становлення процедур з питань громадянства. Звертається увага на розвиток процедур з питань громадянства у період античності, середньовіччя, після буржуазних революцій.

The questions of the basic stages of becoming of institute of citizenship are probed in the article. Attention applies on development of citizenship of antiquity, dark ages, institute of citizenship after bourgeois revolutions.

В статье исследуется проблематика развития основных этапов становления процедур по вопросам гражданства. Обращается внимание на развитие процедур по вопросам гражданства в период античности, средневековья, после буржуазных революций.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; громадянство; набуття громадянства; припинення громадянства; стадії; citizenship; acquisition of nationality; ceasing of nationality; stages; гражданство; приобретение гражданства; прекращение гражданства; стадии