Проблеми технічного та кадрового забезпечення ювенальної превенції в умовах протидії кіберзлочинності - Галкіна, О. М.; Halkina, O. M. (Безпека у кіберсфері : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кам’янець-Подільський, 28 трав. 2025 р.). – Кам’янець-Подільський: ХНУВС, 2025. – С. 81-83, 2025)
Зазначено, що вирішення питань технічного забезпечення та кадрового потенціалу є необхідною умовою для забезпечення ефективної ювенальної превенції в умовах зростання кіберзагроз.

It is noted that addressing issues of technical support and human resources is a necessary condition for ensuring effective juvenile prevention in the face of growing cyber threats.
Keywords: кіберзлочинність; протидія кіберзлочинності; ювенальна превенція; кадрове забезпечення; технічне забезпечення; кіберзагрози; діти; cybercrime; counteraction to cybercrime; juvenile prevention; staffing; technical support; cyberthreats; children