Правове регулювання природно-заповідного фонду України на сучасному етапі - Бевзенко, В. М.; Bevzenko, V. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 397-403, 2002)
Досліджено проблему охорони та розвитку заповідників України, причини утворення ситуації, яка склалася навколо природно-заповідного фонду України. Забезпечення сталого соціально-економічного розвитку країни має супроводжуватися створенням безпечного стану довкілля для життєдіяльності суспільства і кожної людини, спираючись на досконалу правову систему. The problem of protection and development of reserves of Ukraine, the reasons for the formation of the situation around the nature reserve fund of Ukraine are studied. Ensuring sustainable socio-economic development of the country must be accompanied by the creation of a safe environment for the life of society and each person, based on a perfect legal system. Исследована проблема охраны и развития заповедников Украины, причины образования ситуации, которая сложилась вокруг природно-заповедного фонда Украины. Обеспечения устойчивого социально-экономического развития страны должно сопровождаться созданием безопасного состояния окружающей среды для жизнедеятельности общества и каждого человека, опираясь на совершенную правовую систему.
Legal regulation of the nature reserve fund of Ukraine at the present stage
Правовое регулирование природно-заповедного фонда Украины на современном этапе
Бевзенко, В. М. Правове регулювання природно-заповідного фонду України на сучасному етапі / В. М. Бевзенко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 397-403.
Keywords: Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Екологічне право. Environmental law. Экологическое право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; природно-заповідний фонд; природно-заповедный фонд; nature reserve fund; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; екологічна безпека; экологическая безопасность; ecological safety