Адміністрація Президента України у системі допоміжних органів глави держави - Зозуля, О. І.; Zozulia, O. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5428-4622 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2013. - Вип. 21, ч. 1, т. 1. - С. 141-144, 2013)
Виконано аналіз конституційно-правового регулювання організації та функціонування системи допоміжних органів глави держави в Україні, визначено статус й місце в ній Адміністрації Президента України, а також встановлено особливості розподілу повноважень, форм і напрямків взаємодії між апаратом та іншими допоміжними органами глави держави.

The analysis of the constitutional-legal regulation of the organization and functioning of the auxiliary bodies of the head of state in Ukraine is made; also it was determined the status and place in it the Administration of the President of Ukraine, as well as established features of the distribution of powers, forms and areas of interaction between the apparatus and other auxiliary bodies of the head of state.

Выполнен анализ конституционно-правового регулирования организации и функционирования системы вспомогательных органов главы государства в Украине, определен статус и место в ней Администрации Президента Украины, а также установлены особенности распределения полномочий, форм и направлений взаимодействия между аппаратом и другими вспомогательными органами главы государства.
Administration of the President of Ukraine in the system of auxiliary bodies of the head of state
Зозуля, О. І. Адміністрація Президента України у системі допоміжних органів глави держави / О. І. Зозуля // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2013. - Вип. 21, ч. 1, т. 1. - С. 141-144.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністрація Президента Україна; апарат глави держави; система допоміжних органів; глава держави; Администрация Президента Украины; аппарат главы государства; система вспомогательных органов; глава государства; Administration of the President of Ukraine; apparatus of head of state; system of auxiliary bodies; head of state; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право