Мета та завдання кримінального провадження - Сімонович, Д. В.; Simonovych, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0285-4005 (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. – 2014. – № 29, ч. 2, т. 3. – С. 265-269, 2014)
У статті розглядаються теоретичні аспекти встановлення співвідношення понять мета та завдання кримінального провадження. Розкриваються теоретичні та практичні проблеми правильного визначення у чинному законодавству його завдань та мети кримінально-процесуальної діяльності.

The article deals with theoretical aspects of the relationship between the concepts of establishing goals and objectives of criminal proceedings. Reveals the theoretical and practical problems in the correct defnition of the current legislation of its tasks and objectives of criminal procedure.

В статье рассматриваются теоретические аспекты установления соотношения понятий цели и задачи уголовного производства. Раскрываются теоретические и практические проблемы правильного определения в действующем законодательстве его задач и цели уголовно-процессуальной деятельности.
Purpose and objectives of criminal proceedings
Сімонович Д. В. Мета та завдання кримінального провадження / Сімонович Д. В. // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. – 2014. – № 29, ч. 2, т. 3. – С. 265-269.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; мета; завдання; уголовное производство; цель; задачи; criminal proceedings; purpose