Координаційна діяльність органів прокуратури з питань запобігання та протидії корупції: питання сьогодення - Завадський, С. А.; Zavadskyi , S. A. (Науковий вісник публічного та приватного права. - 2016. - Вип. 4. - С. 120-124, 2016)
У статті приділено увагу осмисленню теоретико-методологічних основ здійснення координаційної діяльності у контексті реалізації державної антикримінальної та антикорупційної політики, вдосконаленню організаційно-правових засад координації. З’ясовано, що координація діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності та корупції є одним із головних пріоритетів у роботі прокурорів усіх рівнів. Особливу увагу приділено дослідженню основних завдань та форм координаційної діяльності органів прокуратури з правоохоронними органами у сфері протидії та запобігання корупції.

In the article paid attention to the comprehension of theoretical and methodological bases of realization of coordinating activity in the context of realization of public anticriminal and anticorruption policy, to perfection organizationally of legal principles of co-ordination. It is found out, that co-ordination of activity of law enforcement authorities in the field of counteraction to criminality and corruption is one of main priorities in-process public prosecutors of all levels. The special attention is spared to research of basic tasks and forms of coordinating activity of organs of office of public prosecutor with law enforcement authorities in the field of counteraction and prevention of corruption.

В статье уделено внимание осмыслению теоретико-методологических основ осуществления координационной деятельности в контексте реализации государственной антикриминальной и антикоррупционной политики, совершенствованию организационно-правовых основ координации. Выяснено, что координация деятельности правоохранительных органов в сфере противодействия преступности и коррупции является одним из главных приоритетов в работе прокуроров всех уровней. Особое внимание уделено исследованию основных задач и форм координационной деятельности органов прокуратуры с правоохранительными органами в сфере противодействия и предотвращения коррупции.
Keywords: органи прокуратури; prosecutor's office; органы прокуратуры; корупція; corruption; коррупция; антикорупційна політика; anti-corruption policy; антикоррупционная политика; запобігання корупції; prevention of corruption; предотвращение коррупции; протидія корупції; anti-corruption; противодействие коррупции; координаційна діяльність; coordination activity; координационная деятельность