Криза сучасного лібералізму - Мошенський, О. С.; Moshenskyi, O. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5171-0112 (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави. Тези доповідей VI міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 1 грудня 2017 року). - С.48-52., 2017)
Аналізується сутність та причини кризи сучасного лібералізму. Аnalyzes the essence and causes of the crisis of modern liberalism. Анализируется сущность и причины кризиса современного либерализма.
Мошенський О. С. Криза сучасного лібералізму. / О. С. Мошенський // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави. Тези доповідей VI міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 1 грудня 2017 р.). - Х., - ХНУВС, - 2017. - С. 48-52.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; лібералізм; ліберальні цінності; криза; liberalism; liberal values; crisis; либерализм; либеральные ценности; кризис