Забезпечення публічної безпеки: соціально-психологічні чинники - Джагупов, Г. В.; Dzhahupov, H. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4443-9114 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.). — Харків, 2019. - С. 143-145, 2019)
Проаналізовано групи соціально-психологічних чинників забезпечення публічної безпеки, як складової безпеки суспільства.

Groups of socio-psychological factors in ensuring public security as a component of public security are analyzed.

Проанализированы группы социально-психологических факторов обеспечения публичной безопасности как составляющей безопасности общества.
Джагупов Г. В. Забезпечення публічної безпеки: соціально-психологічні чинники / Г. В. Джагупов // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків, 2019. - С. 143-145.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; забезпечення публічної безпеки; психологічні чинники; обеспечение публичной безопасности; психологические факторы; ensuring public safety; psychological factors; безпека суспільства; безопасность общества; public safety; Психологія. Рsychology. Психология