Органи внутрішніх справ як складна соціальна система - Клюєв, О. М.; Kliuiev, O. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 282-287, 2004)
Розглядаються органи внутрішніх справ як складна соціальна система. Рассматриваются органы внутренних дел как сложная социальная система. Internal affairs bodies are considered as a complex social system.
Клюєв, О. М. Органи внутрішніх справ як складна соціальна система / О. М. Клюєв // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 282-287.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи внутрішніх справ; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; соціальні системи; социальные системы; social systems