Окремі питання формування та вдосконалення поліцейского права - Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Олександр Юхно (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 263-265., 2019)
Досліджено розвиток поліцейського права як самостійної галузі і науки в Україні.

The development of police law as an independent field and science in Ukraine is studied.

Исследовано развитие полицейского права как самостоятельной отрасли и науки в Украине.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; поліцейське право; police law; полицейское право