Особливості судової правотворчості в континентальному праві - Панкратова, В. О.; Pankratova, V. O. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2012. - Вип. 19, т. 1. - С. 90-92, 2012)
У статті на основі загальних ознак правотворчості визначаються загальнотеоретичні особливості судової правотворчості та формулюється її поняття. Аналізуються особливості судової правотворчості в континентальному праві.

On the basis of the common signs of lawmaking, general theoretical features of judicial lawmaking are defined and its concept is formulated. Peculiarities of judicial lawmaking in continental law are analised.

В статье на основе общих признаков правотворчества определяются общетеоретические особенности судебного правотворчества и формулируется ее понятия. Анализируются особенности судебного правотворчества в континентальном праве.
Features of judicial law making in continental law
Панкратова, В. О. Особливості судової правотворчості в континентальному праві / В. О. Панкратова // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2012. - Вип. 19, т. 1. - С. 90-92.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правотворчість; судова правотворчість; судовий прецедент; правотворчество; судебное правотворчество; судебный прецедент; law-making; judicial law-making; judicial precedent; Держава і право. State and Law. Государство и право