Проведення загальних зборів акціонерів в умовах воєнного стану - П’янов, C. В.; Pianov, C. V. (Правові реалії сьогодення : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 трав. 2024 р.). – Харків, 2024. – С. 179-186, 2024)
Розглянуті проблеми проведення загальних зборів акціонерів в умовах воєнного стану.

Considered problems of holding general meetings of shareholders under martial law.

Рассмотрены проблемы проведения общего собрания акционеров в условиях военного положения.
Keywords: Україна; війна; умови воєнного стану; загальні збори акціонерів; акціонерні товариства; Ukraine; war; martial law conditions; general meeting of shareholders; corporations; Украина; война; общее собрание акционеров; акционерные общества; условия военного положения