Розробка психологічного напрямку сучасної віктимології - Христенко, В. Є.; Khrystenko, V. Ye. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 431-435, 2004)
Досліджено розробку психологічного напрямку сучасної віктимології. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Исследована разработка психологического направления современной виктимологии. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The development of the psychological direction of modern victimology is investigated. Practical recommendations are given to address these issues.
Христенко, В. Є. Розробка психологічного напрямку сучасної віктимології / В. Є. Христенко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 431-435.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; віктимологія; виктимология; victimology; психологічний напрямок; psychological direction; психологическое направление; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; жертви злочинів; жертвы преступлений; victims of crime; моральна шкода; moral damage; моральный вред