Проблеми відтворення трудових ресурсів сільських територій - Павленко, Н. В.; Pavlenko, N. V.; Кобилінська, С. Ю.; Kobylinska, S. Yu.; Павленко Наталія Вікторівна (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 9 груд. 2022 р.). – Вінниця, 2022. – С. 162-163, 2022)
Проведено аналіз стану відтворення трудових ресурсів у сільському господарстві, виділено декілька проблем, що виникли у цій сфері. Зазначено заходи, які сприятимуть відновленню кількості та якості робочої сили, що зайнята у сільськогосподарському виробництві, та його подальшому інтенсивному розвитку.

An analysis of the state of reproduction of labor resources in agriculture was carried out, several problems that arose in this area were highlighted. Measures that will contribute to the restoration of the quantity and quality of the labor force employed in agricultural production and its further intensive development are indicated.

Проведен анализ состояния воспроизводства трудовых ресурсов в сельском хозяйстве, выделено несколько проблем, возникших в этой сфере. Указаны меры, способствующие восстановлению количества и качества рабочей силы, занятой в сельскохозяйственном производстве, и их дальнейшему интенсивному развитию.
Keywords: Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; трудові ресурси; workforce; трудовые ресурсы; сільське господарство; agriculture; сельское хозяйство; сільськогосподарське виробництво; agricultural production; сельскохозяйственное производство