Громадянство УНР - Лазарєв, В. В.; Lazariev, V. V.; Лазарєв Віктор Вікторович (Тези виступів учасників Міжкафедрального круглого столу до Дня Соборності України (м. Харків, 20 січня 2017 р.). – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 69-72, 2017)
Розглядається еволюція становлення громадянства Української Народної Республіки.

The evolution of the formation of citizenship of the Ukrainian People's Republic is considered.

Рассматривается эволюция становления гражданства Украинской Народной Республики.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; громадянство; громадянин; правовий статус; держава; Історія. History. История; Українська Народна Республіка; citizen; citizenship; Україна. Ukraine. Украина; Украинская Народная Республика