Паспорт громадянина України, що містить безконтактний електронний носій із біометричними даними, як елемент паспортної системи України - Безсонна, Т. Ф.; Bezsonna, T. F.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2482-9564 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. до 100-річчя від дня народження проф. М. В. Салтевського (м. Харків, 8 листоп. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 48-49, 2017)
Опрацьовано деякі питання щодо бланку паспорта громадянина України, що містить безконтактний електронний носій із біометричними даними, як елемент паспортної системи України.

Passport of a citizen of Ukraine containing a contactless electronic medium with biometric data as an element of the passport system of Ukraine.

Раскрыты некоторые вопросы бланка паспорта гражданина Украины, содержащий бесконтактный электронный носитель с биометрическими данными, как элемент паспортной системы Украины.
Безсонна, Т. Ф. Паспорт громадянина України, що містить безконтактний електронний носій із біометричними даними, як елемент паспортної системи України / Тетяна Федорівна Безсонна // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. до 100-річчя від дня народження проф. М. В. Салтевського (м. Харків, 8 листоп. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 48-49.
Keywords: паспорт; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; паспортна система України; passport; biometric data; биометрические данные; безконтактні електронні носії із біометричними даними; біометричні дані