Підготовка кадрів кібернетичної безпеки: зарубіжний досвід - Заводний, О. О.; Zavodnyi, O. O. (Застосування інформаційних технологій у правоохоронній діяльності: матеріали Круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2023 р.). – Харків: ХНУВС, 2023. – С. 92-94, 2023)
Визначено, що українське законодавство має зазнати змін щодо якості підготовки фахівців з кібербезпеки з огляду на досвід європейських колег за для ефективного та оперативного вирішення завдань, що виникають у сьогоденній Україні.

It was determined that Ukrainian legislation should undergo changes regarding the quality of training of cyber security specialists in view of the experience of European colleagues for effective and prompt solution of tasks arising in the present Ukraine.

Определено, что украинское законодательство должно претерпеть изменения качества подготовки специалистов по кибербезопасности с учетом опыта европейских коллег для эффективного и оперативного решения задач, возникающих в Украине.
Keywords: підготовка фахівців; training of specialists; подготовка специалистов; кібербезпека; cyber security; кибербезопасность; зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт