Методологія дослідження проблем цивільно–правового регулювання правочинів, що вчиняються в електронній формі - Сахарук, Д. В.; Sakharuk, D. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 24. - С. 205-209, 2003)
Викладена методологія, яка застосовуватиметься під час дослідження, є найбільш оптимальною, такою, що відповідає його меті та завданням, що забезпечує економне використання наукового апарату та сприяє ефективному вирішенню поставлених проблем щодо правового регулювання вчинення правочинів в електронній формі. Изложена методология, которая будет применяться в ходе исследования, является наиболее оптимальной, соответствующей его целям и задачам, что обеспечивает экономное использование научного аппарата и способствует эффективному решению поставленных проблем относительно правового регулирования совершения сделок в электронной форме. The methodology that will be applied in the course of the study is described, which is the most optimal one, corresponding to its goals and objectives, which ensures the economical use of the scientific apparatus and contributes to the effective solution of the problems posed regarding the legal regulation of transactions in electronic form.
Сахарук, Д. В. Методологія дослідження проблем цивільно–правового регулювання правочинів, що вчиняються в електронній формі / Д. В. Сахарук // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 24. - С. 205-209
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; методологія дослідження правочинів; методология исследования сделок; transaction research methodology; розробка правової методології; разработка правовой методологии; development of legal methodology; вчинення правочинів в електронній формі; совершение сделок в электронной форме; transactions in electronic form