Особливості адміністративної відповідальності юридичних осіб за правопорушення в галузі будівництва - Семенко, Б. М.; Semenko, B. M. (Право і безпека. - 2010. - № 3 (35). - С. 114-117, 2010)
Розглянуто питання щодо адміністративної відповідальності юридичних осіб у галузі будівництва. Проаналізовано теоретичні положення щодо визначення ознак юридичної особи як суб’єкта адміністративної відповідальності у галузі будівництва та запропоновано внесення змін до діючого законодавства.

Problem concerning legal person’s administrative liability in the building sphere is considered. Theoretical positions on defining features of legal person as a subject of administrative liability in the building sphere are analyzed. Amendments to legislation in force are offered.

Рассмотрен вопрос относительно административной ответственности юридических лиц в отрасли строительства. Проанализированы теоретические положения относительно определения признаков юридического лица как субъекта административной ответственности в отрасли строительства и предложено внесение изменений в действующее законодательство.
Peculiarities of legal person’s administrative liability for offences in the building sphere
Особенности административной ответственности юридических лиц за правонарушения в области строительства
Keywords: адміністративна відповідальність; administrative responsibility; административная ответственность; юридична особа; legal entity; юридическое лицо; правопорушення в галузі будівництва; offenses in the field of construction; правонарушения в области строительства