Педагогічна взаємодія курсових офіцерів у виховній роботі з курсантами ВНЗ МВС України - Червоний, П. Д.; Chervonyi, P. D.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8172-7732 (Актуальні проблеми забезпечення практичної спрямованості підготовки кадрів для органів внутрішніх справ України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 трав. 2012 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2012. – С. 180-184, 2012)
Досліджується формування у курсових офіцерів готовності до виховної роботи з курсантами, рівень педагогічної взаємодії з курсантським колективом. Запропоновано формувати у курсових офіцерів готовність до виховної роботи з курсантами за допомогою спецкурсу.

The process of forming availability for educational work among officers who work with cadets of higher educational establishments within the Ministry of Internal Affairs of Ukraine is researched in the article.

Исследуется формирование в курсовых офицеров готовности к воспитательной работе с курсантами, уровень педагогического взаимодействия с курсантским коллективом. Предложено формировать у курсовых офицеров готовность к воспитательной работе с курсантами с помощью спецкурса.
Червоний, П. Д. Педагогічна взаємодія курсових офіцерів у виховній роботі з курсантами ВНЗ МВС України / П. Д. Червоний // Актуальні проблеми забезпечення практичної спрямованості підготовки кадрів для органів внутрішніх справ України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 трав. 2012 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2012. – С. 180-184.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Психологія. Рsychology. Психология; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Україна. Ukraine. Украина; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; Internal Affairs Agencies; cadets of a higher educational establishment; курсант вищого навчального закладу; курсант высшего учебного заведения; готовность к воспитательной работе; готовність до виховної роботи