Аналіз змін у методах виявлення та фіксації доказів домашнього насильства під час війни - Шаповал, К. А.; Shapoval, K. A. (Злочинність і протидія їй в умовах війни та у повоєнній перспективі: міждисциплінарна панорама : зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 724-728, 2025)
З'ясовано, що адаптація методів виявлення та фіксації доказів домашнього насильства в умовах війни є критично важливою для забезпечення правосуддя. Використання сучасних технологій, реформування законодавства, розвиток психологічної підтримки та кібербезпеки сприятимуть ефективнішій боротьбі з домашнім насильством навіть у складних умовах воєнного часу.

It has been found that adapting methods for detecting and recording evidence of domestic violence in wartime is critically important for ensuring justice. The use of modern technologies, legislative reform, the development of psychological support and cybersecurity will contribute to a more effective fight against domestic violence even in the difficult conditions of wartime.
Keywords: домашнє насильство; фіксація доказів; умови війни; domestic violence; evidence capture; wartime conditions