Деякі проблеми визначення змісту проєкту Кодексу України про адміністративні проступки - Комзюк, А. Т.; Komziuk, A. T.; Anatolii Komziuk (Актуальні проблеми адміністративно-деліктного права України : матеріали круглого столу (м. Вінниця, 30 жовт. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 16-19, 2024)
Відзначено, що проєкт Кодексу України про адміністративні проступки є революційним, кардинально змінює усі положення законодавства про адміністративні проступки. Не в усіх випадках запропоновані зміни є зрозумілими, багато з них містять суперечності, невиправдано ускладнюють правове регулювання відповідальності за адміністративні проступки.

It was noted that the project of the Code of Ukraine on administrative offenses is revolutionary, radically changes all provisions of the legislation on administrative offenses. Not in all cases the proposed changes are clear, many of them contain contradictions, unnecessarily complicate the legal regulation of responsibility for administrative offenses.

Отмечено, что проект Кодекса Украины об административных проступках является революционный, кардинально меняет все положения законодательства об административных проступках. Не во всех случаях предлагаемые изменения понятны, многие из них содержат противоречия, неоправданно усложняют правовое регулирование ответственности за административные проступки.
Keywords: адміністративно-деліктне право; проєкт; Кодекс України про адміністративні проступки; проблемні питання; administrative and tort law; project; Code of Ukraine on administrative offenses; problematic issues; административно-деликтное право; проект; Кодекс Украины об административных проступках; проблемные вопросы